O nama

Mi smo udruženje taksista iz Beograda. Pažljivo pratimo potrebe naših sugrađana i trudimo se da odgovorimo na sve vaše zahteve. U tom cilju uveli smo i ovo online zakazivanje specijalniih vožnji i radimo na razvoju naše Laguna aplikacije za lokalni TAXI prevoz. Relativno smo mlado udruženje, ali zato stalno rastemo i razvijamo se.
Naš cilj je lakoća, tačnost, pouzdanost i maksimalan komfor naših klijenata. A naša želja – obostrano zadovoljstvo kako naših cenjenih klijenata tako i naših taksi vozača. Putem ove aplikacije imate mogućnost rezervacije prevoza do gotovo svih destinacija u zemlji, za standard, luks, animal, teret i sve druge potrebe.
Za naručivanje standardne lokalne vožnje u Beogradu možete koristiti Yandeks aplikaciju ili telefon: 061 286-28-28, a u dogledno vreme očekujemo i završetak izrade naše Laguna aplikacije. Rado ćemo saslušati vaše sugestije, pohvale i kritike.

Laguna taksi je udruženje taksista koje pruža konfornu vožnju, tačnost, udobnost, pouzdanost i bezbednost klijenata. Najjeftiniji i najbrzi taksi u Beogradu. Beograd i gradske voznje. Taksi do aerodroma Nikola Tesla. Taksi Beograd aerodrom centar.
EnglishRussianSerbian